Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی بیان کرد اگر فدراسیون فوتبال به دیتاها و اطلاعات ابتدایی مسلط نیست، قوز بالای قوز است

سارا فلاحی صحبت هایی را در مورد فدراسیون عنوان کرد.

به گزارش طرفداری و به نقل از فارس، سارا فلاحی در خصوص حضور سرمربی تیم ملی امید در یک بازی بین دو تیم ستارگان عرب و منتخب جهان که سرمربیگری آن بر عهده فردی صهیونیست (آورام گرانت) بود، اظهار داشت:

من با معاونت پارلمانی وزارت ورزش صحبت کردم و اصلا در جریان نبودند اما در مورد بحث شرکت صهیویستی در جریان بودند و گفتند سریعا لغو قرارداد کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص حضور مهدوی‌کیا در این مسابقه که این اتفاق پس از عقد قرارداد با شرکت اسرائیلی برای ورود VAR‌به کشور، نگرانی‌هایی را در خصوص عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی به وجود آورده، گفت:

سیاست کلان نظام و جمهوری اسلامی ایران کاملا مشخص است. وزارت ورزش هم تابع سیاست‌های کلان نظام است. نه ما این رژیم منحوس را به رسمیت می شناسیم و نه اجازه می‌دهیم که به شکلی مشروعیت پیدا کند. رژیم صهیونیستی هم سعی می‌کند به طرق مختلف برای خودش جایگاهی پیدا کند.

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:

جریان عادی سازی روابط یک پروژه کاملا صهیونیستی- آمریکایی است که در منطقه در حال شکل گرفتن است و جمهوری اسلامی در برابر آن ایستاده است. به همین خاطر کارگزاران ما در داخل باید نسبت به این سیاست‌ها حساس باشند. مخصوصا در حوزه ورزش و قراردادهایی که می‌بندند. اگر یک سرچ ساده در سایت‌‌ها و فضای مجازی انجام بدهند، مشخص می‌شود چه شرکت‌هایی صهیونیستی و مدیرانشان چه افرادی هستند.

فلاحی گفت:

اگر ناآگاهانه این کار را انجام دادند، نشان می‌دهد فدراسیون به دیتاها و اطلاعات ابتدایی مسلط نیست و این به اصطلاح قوز بالای قوز است. اگر‌ آگاهانه این کار را انجام دادند که باید پاسخگو باشند. می‌بینیم که برای قراردادهای داخلی چه سخت‌گیری‌هایی انجام می‌‌شود و چقدر حساس هستند. برای قراردادهای خارجی باید 10 برابر حساسیت نشان بدهند.

نماینده مجلس افزود:

ماجرای کمک داور ویدئویی چون وصل به صداوسیما بود و مردم می‌دیدند، خیلی مشکوک بود. چطور فدراسیون واقعا متوجه این قضیه نبوده است. باید جلوی این کارها گرفته شود. این مسائل حساسیت ‌زایی می‌کند و صهیونیست‌ها به دنبال آن هستند. سعی می‌کنیم این مسائل را در فراکسیون ورزش به شکلی مطرح و پیگیری کنیم که اتفاقاتی از این دست تکرار نشود.

وی در مورد اینکه مردم از مجلس شورای اسلامی انتظار برخورد با این اتفاقات را دارند، عنوان کرد:

وظیفه مجلس مشخص است. مجلس باید وزارت ورزش را در این زمینه مورد بازخواست قرار بدهد. ما وظیفه نظارتی داریم. این قانون جمهوری اسلامی است. هرکجا نقض شود و هویت جمهوری اسلامی و سیاست خارجی ما به چالش کشیده شود، مجلس باید ورود پیدا کند و تصمیم گیری می‌شود که این ورود چگونه باشد.

فلاحی در خصوص اینکه قرار بود عزیزی خادم برای ادای توضیحات به خاطر قرارداد VAR و مباحث جادوگری و رمالی در مجلس حاضر شود اما هنوز این اتفاق نیفتاده و آیا این بی توجهی به خواسته مردم نیست، اظهار داشت:

او که نمی‌تواند نیاید. وقتی درخواست شود، باید در مجلس حاضر شود. مجلس خانه ملت و محل رسیدگی به مطالبه مردم است. ما به عنوان نمایندگان مردم از همه مسئولین به شکلی پاسخ می‌خواهیم. در این زمینه هم سعی می‌کنیم در فراکسیون ورزش مطرح شود که بیایند و پاسخ بدهند.

نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:

نه تنها در ورزش بلکه در حوزه‌های مختلف، متاسفانه زیرپوستی اتفاقاتی می‌افتد. صهیونیست‌ها یک زمین بازی را درست کرده‌اند و خیلی از افراد را به داخل آن می‌کشانند. الان روی نخبگان و قهرمانان ما سرمایه گذاری کرده و می‌خواهند از این سمت ضربه بزنند. از سمت دیگر برخی کارگزاران داخلی ما سهوی یا عمدی این زمین بازی را گسترده می‌کنند. به همین خاطر باید یک جایی این قضایا تمام شود. دوستانی که در داخل کشور و ذیل نهادهای جمهوری اسلامی کار می‌کنند، باید تابع قوانین نظام باشند.

اخبار داغ 

توافق عادل فردوسی پور با شبکه سه! / فوتبال 360! برترین های قرن با اردشیر لارودی: زوج دایی و پیوس فراموش نشدنی است ستاره ای که رباط پاره کرد و با تاکسی به بیمارستان رفت سویا - بارسلونا | چهار دریبل از سوی گاوی مقابل چهار دریبل از کل تیم سویا رئال مادرید به دنبال جذب پابلو سارابیا

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی فراکسیون ورزش جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسینی معاون رئیس جمهور در امور مجلس با بیان اینکه رسالت و مأموریت معاونان پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، بر ضرورت حضور فعال معاونان و مدیران کل پارلمانی در مجلس و پیگیری مطالبات و سوالات نمایندگان تاکید کرد و اظهار داشت: توضیح دادن و پاسخ به موقع به سوالات و تذکرات نمایندگان که عمدتاً از تریبون مجلس مطرح می‌شود موجب رفع ابهام و شفاف سازی امور برای نمایندگان و مردم می‌شود و البته باید تلاش کرد تا کاستی‌ها و ضعف‌ها برطرف شود.

وی در نشست معاونان و مدیران کل امور مجلس وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها و نهادها که به میزبانی فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد، امیدآفرینی را از جمله مطالبات رهبر فرزانه انقلاب ذکر کرد و گفت: از جمله اقدامات و فعالیت‌های معاونت پارلمانی آشنا ساختن هر چه بیشتر نمایندگان با برنامه‌ها، خدمات و اقدامات دولت و نیز محدودیت‌ها و موانع اجرای برخی مطالبات و نیز انتظارات از نمایندگان برای پیشبرد اهداف نظام است تا با توجه به ارتباط مستمر آنان با اقشار مختلف مردم، از این موقعیت و ظرفیت برای تبیین دستاوردهای امید آفرین دولت و نظام اسلامی و خنثی سازی سیاه نمایی و تخریب‌های معاندان استفاده شود.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هدف دولت مردمی تقویت وحدت و همدلی بین قوای سه گانه و در سطح جامعه است، اظهار داشت: دولت نسبت به پیگیری مطالبات بر حق نمایندگان که منعکس کننده درخواست‌ها و نیازهای مردم است، توجه ویژه دارد و هر موردی که با توجه به تنگناها و محدودیت‌هایی امکان انجام کاری را نداشته باشد آن‌را به‌طور شفاف با وکلای ملت در میان می‌گذارد و مدیران باید مراقب باشند صرفاً وعده‌هایی بدهند که از امکان تحقق آنها اطمینان داشته باشند.

معاون رئیس جمهور در ادامه ضمن تشکر از زحمات ارزنده و مجاهدت‌های سردار رادان و نیروهای خدوم و جان بر کف فراجا و بیان اینکه نیروی انتظامی ده‌ها مأموریت متنوع و گسترده دارد که در رأس آنها حفظ امنیت و آرامش کشور است، خاطر نشان ساخت: فراجا در اجرای قانون عفاف و حجاب با صبر و متانت وارد عمل شده است که این اقدام همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف بویژه فرهنگی و آموزشی و رسانه‌ها را می‌طلبد که با اقدامات ایجابی به گسترش فرهنگ عفاف و حجاب بپردازند و مسلماً این حرکت فراگیر با اقبال و حمایت مردم نجیب ایران مواجه می‌شود و حساب افراد سازمان یافته‌ای که دست به تخریب و هتاکی می‌زنند و برخی بیماردلان که به‌جای کمک به ترویج فرهنگ ریشه دار اسلامی ایرانی، به دنبال ترویج فرهنگ وارداتی غرب و اباحه گری در جامعه هستند، از مردم شریف و اصیل ایران جداست.

حسینی با بیان اینکه اقدامات فراجا منافاتی با برنامه‌های و فعالیت‌های دیگر دستگاه‌های مسئول ندارد، گفت: شورای انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ وظایف دستگاه‌ها و نهادها را در این حوزه مشخص کرده و تاکید رهبر فرزانه انقلاب بر شرعی و قانونی بودن حجاب می‌طلبد که همگان به تکالیف خود عمل نمایند تا نتایج لازم حاصل گردد.

حسینی خاطرنشان کرد: دولت دلسوزانه و خیرخواهانه با مجلس تعامل و همکاری می‌کند تا مشکلات و نیازهای مردم برطرف شود و انتظار دارد متقابلاً این نگاه سازنده وجود داشته باشد و برنامه‌ها و لوایح دولت در اولویت کاری مجلس قرار گیرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به خیزش عمومی در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از فلسطین، یادآور شد: رفتار خشن و بی رحمانه پلیس آمریکا در سرکوب و بازداشت دانشجویان و اساتید در صحن دانشگاه و مقایسه آن با رفتار دلسوزانه پلیس ایران در مواجهه با رفتارهای هنجارشکنانه و مخرب، تلاش مذبوحانه و نقشه غرب‌گرایانی را که با لطایف الحیل می‌خواستند غرب را بهشت برین و مهد آزادی و دموکراسی و دفاع از حقوق زن و کودک جلوه دهند، نقش بر آب ساخته و ماهیت پلید تمدن مادی غرب را بدون نقاب و بی پرده عیان ساخته است.

حسینی تاکید کرد: خدمات گسترده دولت باید با جهاد تبیین و تشریح درست به مردم و فعالان فرهنگی، رسانه‌ای، سیاسی و اجتماعی منجر به سرمایه اجتماعی شود تا شاهد مشارکت عمومی برای جهش تولید و پیشرفت کشور باشیم.

در این مراسم سردار رادان فرمانده فراجا ضمن ارائه گزارشی از اقدامات مؤثر نیروی انتظامی برای صیانت از امنیت کشور که همراه با تقدیم شهدای عزیزی بوده است، برگزاری چنین نشست‌هایی را از ابتکارات و ایده‌های خوب برای هم افزایی و تجمیع ظرفیت دستگاه‌ها در رفع مشکلات دانست و گفت: اینگونه نشست‌ها می‌تواند از اقدامات پراکنده جلوگیری کرده و با هم دلی و جلب همکاری عمومی نتایج مفید و مؤثری را رقم بزند.

وی تاکید کرد: ایجاد امنیت صرفاً وظیفه یک دستگاه نیست بلکه محصول امنیت جمعی و برآیند فعالیت همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها در حوزه‌های مختلف است. سردار رادان با تاکید بر اینکه حجاب و عفاف را به هیچ عنوان مسئله‌ای امنیتی و انتظامی نمی‌دانیم اظهار کرد: نیروی انتظامی در طرح حجاب و عفاف مفتخر به همراهی و حمایت مردم است و مردم بالاترین سرمایه فراجا هستند. در نشست سی و یکم معاونان پارلمانی همچنین دکتر جعفری، دکتر ادیانی، سردار ملک زاده و جمعی از معاونان امور مجلس وزارت‌خانه ها به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

کد خبر 6099627

دیگر خبرها

  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • نامه تاج به وزیر ورزش درباره فصل آینده لیگ برتر فوتبال
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • فوتبال نماینده آموزش برای کودکانمان است
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • برگزاری نشست فوری تاج و ارکان انضباطی - اخلاقی درپی اتفاقات بازی پرسپولیس - سپاهان
  • استیلی: اوسمار خوب است ولی صبر کنید!
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم